Mellebel

-

Bemiddeling gastouderopvang

Bemiddeling gastouderopvang. Er zijn ongeveer 555 gastouderbureaus gevestigd door heel Nederland. Er zullen er dus altijd wel een aantal zijn die bij jouw gastouderopvang passen.  Nu de hamvraag: past gastouderbureau Mellebel bij jou als persoon en bij jouw gastouderopvang?

Op deze pagina vind je informatie voor jou als gastouder en alles wat je moet weten over het samen werken met gastouderbureau Mellebel 

gastouder

Wij werken alleen samen met geregistreerde gastouders. Ook kiezen wij zorgvuldig uit met welke gastouders wij samen werken.  De opvang-locatie moet aan strenge wettelijke kwaliteitseisen voldoen. Dit komen wij ieder jaar bij jou checken. Ook moet je als gastouder beschikken over de juiste diploma’s en certificaten. Benieuwd naar deze eisen? Check ze hieronder.

Wat doet gastouderbureau Mellebel voor jou?

  • Bemiddeling voor, tijdens of na gesprekken met de vraagouder
  • pedagogisch vraagbaken
  • Gaat op zoek naar oppas kindjes voor jouw gastouderopvang van jouw gastouder
  • Een kassiersfunctie, Mellebel maakt maandelijks de facturen op.
  • Snelle uitbetaling, doorgaans binnen een dag of hooguit binnen enkele werkdagen.
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van het netwerk van Mellebel om als gastouder jouw eigen gastouderopvang te promoten
  • Is altijd goed bereikbaar
  • Je kunt afspraken in de avond uren en het weekend inplannen
  • Onderhoud persoonlijk contact met jou
  • Een speciaal voor gastouderopvang ontworpen software aan, zodat je hier eenvoudig en snel mee kunt werken. urenregistratie en belangrijke documenten kan de gastouder altijd inzien.

ZZP-er

Mellebel werkt met gastouders die zelfstandig werken. Dit houdin dat jezelf risico draagt voor al jouw werkzaamheden en betalingen. Ook bepaal jij je eigen huisregels. Je bepaalt zelf hoe je jouw gastouderopvang runt met als basis het pedagogischbeleidsplan van gastouderbureau Mellebel 
Mellebel werkt met een zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk uren- en administratiesysteem. Via dit systeem dien je de maandelijks gewerkte uren in. Je kunt per kind het aantal opgevangen uren  indienen en opsturen.

Bij Mellebel bepaal je zelf jouw uurtarief.
Wij adviseren de gastouder om een uurtarief te hanteren tussen de €6,00 en €7,50.
Dit word vastgelegd met de vraagouder in de overeenkomsten die we gezamenlijk ondertekenen.
Jij geeft iedere maand jouw gewerkte uren op, deze dient de vraagouder binnen 2 dagen te accorderen. Daarna stuurt Mellebel de factuur naar de vraagouder en heeft hij/zij 5 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Vervolgens maakt Mellebel zo snel mogelijk maar zeker binnen 5 dagen het bedrag over naar jou.

gastouder worden?

Ben jij in bezit van alle benodigde documenten die nodig zijn om jouw eigen gastouderopvang te starten, twijfel je hieraan, heb je een vraag, of wil je je zeker aansluiten bij gastouderbureau Mellebel? Bel | mail | App ons en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

kwalificaties

Gastouder, vraagouder & gastouderbureau vormen 1 front

@Mellebel
Scroll naar boven